2011-08-30

dag 59- Dåliga Nyheter för LCHF

Hej bloggen.

Jag har tagit ett beslut att sluta med LCHF. Det kändes jobbigt när jag inte märkte resultat men jag försökte hålla ut. Nu har det gått 2 månader och när jag träffar min mamma tyckte hon nästan jag gått upp i vikt!!

Jag har kört strikt LCHF kost och jag har sett över mina matintag över dolda kolhydrater osv men det hjälpte inte. Jag tror inte jag gått upp utan kanske ner men inte så mycket som jag önskar. Nu har jag inte något tålamod längre utan jag vill bli av med kilorna nu. Jag kanske börjar med LCHF när jag nått min målvikt för att inte gå upp kilorna igen. Vi får se hur jag gör.

En sak som är säker däremot är att jag är jävligt peppad på att klara det här!! Jag hoppas på att till nyår gott ner närmare 20 kilo. Det skulle kännas befriande. Komner inte nå mitt mål då men det kommer kännas bättre.

Ledsen för att göra er LCHFare besvikna ...

TIME TO FIGHT!

3 kommentarer:

Carina sa...

svikare....tror du lchf är en modediet eller?? som man bara hoppar på sådär och sen hoppar av när man känner för det?! Dålig stil. Du är inte en i gänget längre, så jag tänker inte läsa din blogg längre.

Tack och hej
Carina

Räkans LCHF sa...

De va tråkigt att läsa att LCHF inte har funkat för dig, hoppas att du kan hitta något som passar! Ta inte bort bloggen, den är jättefin! Vad ska du köra för något istället? Du vet väl att de är väldigt bra att kalori-reducera sin LCHF för att kicka igång viktminskningen? Kram & lycka till!

veronica sa...

Haha Carina du är för rolig. Tur att jag känner dig :) :)